Előfizetői tartalom

Teljes karbonsemleges működést céloz a PannErgy

Portfolio
A PannErgy bejelentette, hogy aktívan kíván hozzájárulni a párizsi klímaegyezményben meghatározott célok eléréséhez, olyan önkéntes projektekhez való csatlakozással, amelyek a jelenlegi működésből adódó minimális károsanyag-kibocsátást is kompenzálják származási garancia és karbon kredit formájában. A 2021-es év kezdetével a cég elhatározta, hogy nem áll meg a környezetvédelem és fenntarthatóság központú működésének eddigi fejlesztésénél és a legmagasabb szintet célozza meg: a teljes karbonsemleges működést.

A PannErgy zöld energiatermelőként hosszú ideje a hazai energetikai iparág egyik meghatározó szereplője a károsanyag kibocsátásmentes energiatermelésnek. A társaság a geotermikus stratégiája megvalósítása óta, több mint fél millió tonna széndioxid kibocsátását váltotta ki zöld hőtermeléssel. A társaság közölte, hogy aktívan kíván hozzájárulni a párizsi klímaegyezményben...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái