Előfizetői tartalom

50 százalékkal is alulértékelheti a piac a Duna House részvényeit

Portfolio
Interjút adott a Világgazdaságnak Guy Dymschiz, a Duna House társ-vezérigazgatója, aki arról beszélt, hogy Magyarországon a kormányzati támogatások hajtják az ingatlanpiacot és inkább a saját használatra vásárlók vannak jelen a piacon, azonban az inflációs várakozások manifesztálódhatnak, így a befektetési célú vásárlók is újra visszatérhetnek a piacra, mivel a magas inflációs környezet általában felfelé hajtja az ingatlanpiacot. Emellett szó esett a részvényárfolyamról is, Guy Dymschiz szerint a piac 30-50 százalékkal alulértékeli a Duna House-t.

A befektetők számára a következő fontos gondolatok hangzottak el az interjúban: Tervben vannak további nemzetközi akvizíciók, a cég aktívan figyeli a lehetséges célpontokat. Jelenleg több akvizícióról is tárgyalnak, de a nemzetközi piac mellett tervben van az is, hogy a meglévő területeken bővítse tevékenységi körét a Duna House. A menedzsment döntése szerint a 2019-ben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés