Előfizetői tartalom

Hazai nagyvállalatok árulták el a következő lépésüket: így lesznek karbonsemlegesek

Portfolio
Nem túl rózsás a kép, a magyar üzleti szféra a karbonsemleges működéshez vezető útját elnézve, bár az élenjáró vállalatok 31%-ának már vannak nettó zéró kibocsátási céljai, de ez elmarad a nemzetközi és a valódi változásokhoz szükséges szinttől - derült ki a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) által, a Deloitte szakmai segítségével végzett Towards Net Zero kutatásból.

Korunk nagy feladata a nettó zéró kibocsátás elérése, az ehhez szükséges lépések megalapozásához adhat támpontot az a kutatás, amit a BCSDH és a Brit nagykövetség közös szervezésében tartott Net Zero Ambitions Fórumon mutattak be. Közel 60 vállalat vett részt a felmérésben, akik közül 9 már 2030-ra teljes karbonsemlegességre törekszik. A legtöbben a hulladék csökkentését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés