Előfizetői tartalom

Amerikai tőzsdék: nagy lefordulás lett a végére

Portfolio
Az ázsiai tőzsdéken ma leginkább rossz hangulatban telt a kereskedés, a járványhelyzet kedvezőtlen alakulásának is köszönhetően kedvezőtlen piacnyitást láthattunk ma Európában, a koradélutáni órákban azonban enyhült valamelyest az eladói nyomás. A magyar börze közel egy százalékos emelkedésével jelenleg az élen van a kontinens börzéi közül. Mindhárom vezető amerikai részvényindex pluszban kezdte a mai kereskedést, azonban folyamatos lecsorgás után mínuszban fejezték be a napot. Tegnap leginkább Jerome Powell megnyilvánulása miatt volt pesszimista hangulat a piacokon, a Fed-elnök megfogalmazása szerint ugyanis az amerikai gazdaságnak további segítségre lesz szüksége a talpra álláshoz.

2021. március 24. 21:40 Megosztás Megszédültek az amerikai indexek Bár jól indult a nap a tengerentúlon, az amerikai tőzsdék a fokozatos lecsorgás következtében mind a negatív tartományban zártak. A Dow Jones 0,01%-kal, az S&P 500 0,55%-kal került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés