Előfizetői tartalom

Eljött a nap: tudunk bitcoinból Teslát venni!

Portfolio
Február elején jelentette be a Tesla, hogy 1,5 milliárd dollárért vásárolt bitcoint, illetve azt is közölte, hogy a jövőben el fogja fogadni a kriptodevizát, mint fizetőeszközt az autóiért. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy ez a fizetési opció pontosan mikor válik elérhetővé, ma azonban maga a Tesla Technokingje, Elon Musk tette meg a nagy bejelentést.

Elon Musk szokásához híven a Twitteren számolt be róla, hogy mostantól bitcoinból is tudunk Teslát venni. You can now buy a Tesla with Bitcoin — Elon (Musk) March 24, 2021 A jelenlegi 56 ezer dolláros bitcoin árfolyammal számolva egy bitcoin tokenből bőven kijön egy Performance kiszerelésű Model 3, melynek ára 48 190 dollár, de akár egy Model Y Performace verzió is kijön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés