Előfizetői tartalom

Ratatics Péter: Több vasat is tartunk a tűzben

Portfolio
A Mol fogyasztói szolgáltatások szegmense kiválóan teljesített tavaly, minden idők legmagasabb EBITDA-ját produkálta a koronavírus-járvány ellenére is. Az oltási bizonyítvánnyal pedig nyárra beindulhat az autós turizmus, amiből a benzin és a dízel is profitálhat. Az év végére növekedni fog az elektromos töltők és a Fresh Cornerek száma is. Öt éven belül pedig 2200-ra emelkedhet a töltőállomások száma a régióban a jelenlegi 1900-ról – mondta el Ratatics Péter, a Mol csoport fogyasztói szolgáltatásokért felelős ügyvezető igazgatója a Világgazdaságnak.

Az interjú fontosabb pontjai: A koronavírus-járvány első hulláma váratlanul érte a Molt, jelentősen csökkent a munkába járók száma a home office tömeges elterjedése miatt. A társaság 2020-as eredményein azonban látszik, hogy a fogyasztói szolgáltatások szegmens sikeresen ellenállt a válság kihívásainak. Az üzletág minden idők legmagasabb, 510 millió dolláros EBITDA-ját...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái