Előfizetői tartalom

Újraindul a hullámvasút? Folytatódik a GameStop-saga

Portfolio
Tegnap megismerhettük a reddites kisbefektetők által még az év elején felsztárolt GameStop negyedik negyedéves gyorsjelentését. A számok az elemzői várakozásokat is alulmúlták, ez önmagában viszont még nem biztosíték arra, hogy ma lefelé fog megindulni az árfolyam – nagyon komoly csapkodást láthattunk a kereskedés utáni órákban, egy ilyen felfokozott és érzelemdús hangulatban elég lehet egy-egy kiírás a mozgalom atyjától, hogy újra induljon a januári “hullámvasút”.

A tegnapi kereskedés utáni órákban tette közzé negyedik negyedéves gyorsjelentését a texasi központú GameStop, a legfontosabb mutatókban alulmúlta a vállalat teljesítménye az elemzői várakozásokat: bevétel soron 2,12 milliárd dollárt tudtak felmutatni a várt 2,21 helyett, az egy részvényre jutó eredmény pedig 1,34 dollár lett az elemzők 1,43 dolláros becslésével ellentétben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés