Előfizetői tartalom

Belép a digitális tartalomgyártási piacra a Brain Bar

Portfolio
Március 25-től újabb területre lép be a Brain Bar. Az évente jelentkező rendezvény mellett az érdeklődők ezentúl egész évben számíthatnak tartalmakra podcast- és videósorozatok formájában. A Brain Bar az új iránnyal egy tartalomgyártó közösség létrehozását célozta meg, akik szórakoztató és ismeretterjesztő formában mutatják be a jövőnkkel kapcsolatos legfontosabb témákat - tájékoztatták a szervezők a Portfolio-t.

A Brain Bar név eddig egybeforrt az évente jelentkező jövőfesztivállal, ahol korunk nagy speakerei és szakértői jelentek meg, hogy egy-egy előadás keretében előremutató és inspiráló gondolatokat oszthassanak meg a résztvevőkkel tudományos, gazdasági és társadalmi kérdések mentén. 2021 azonban új kezdet a Brain Bar csapata számára: új csatornákkal és heti rendszerességgel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés