FONTOS Ami összeköt, az elválaszt? A digitalizáció területi egyenlőtlenségei a magyar feldolgozóipar tükrében
 
Előfizetői tartalom

Mozgóátlag stratégiák kezdő befektetőknek - online előadás ma este

Portfolio
A mozgóátlagok az egyik, ha nem a leggyakrabban használt indikátorok közé tartoznak. Használatuk egyszerű, és könnyű megérteni a működésüket, nincs szükség bonyolult matematikai ismeretekre ahhoz, hogy segítséget nyújtsanak. Minden grafikonrajzolóban és szinte minden kereskedési platformban megtalálhatóak. Nem mindegy azonban, hogy mire használjuk a mozgóátlagokat, milyen fajtájút választunk, és az sem, hogy milyen paramétereket állítunk be különböző részvényekhez és egyéb pénzügyi eszközökhöz. Ha nem is kizárólagos, de számos stratégia esetén fontos segítséget nyújtanak, akár a ki- és beszállási pontok megtalálásához, illetve a kockázatkezeléshez.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertanára alapozva megnézzük, hogy milyen típusú mozgóátlagok vannak, és milyen paraméterekkel érdemes beállítani ezeket különböző időtávú pozíciókra és befektetési lehetőségekre. Ennek tudatában pedig megmutatjuk, hogy milyen stratégiák mentén használhatóak ezek, néhány aktuális piaci példán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés