Előfizetői tartalom

A Xiaomi lesz az új Huawei? - Csúcskamerával jön az új prémium telefon

Portfolio
Új telefonokat mutatott be a Xiaomi, köztük egy Ultra névre hallgató csúcsmobilt, kifejezetten a felső kategóriás készülékek piacát célozva, amit most az Apple és a Samsung dominál. Az eddig inkább az olcsó középkategóriás készülékeiről ismert kínai gyártó az új telefonokkal betöltheti az űrt, amit a rivális Huawei szenvedése okozott - írja a CNBC.

A Xiaomi több új telefont mutatott be tegnap: Mi 11 Lite és Mi 11 Lite 5G Mi 11 Pro Mi 11 Ultra. Forrás: Xiaomi A csúcsmobil az Mi 11 Ultra, amivel kifejezetten a Kínán kívüli piacokat célozza a cég, azon belül is prémium szegmenst. Az ára 1199 eurótól kezdődik (mintegy 430 ezer forint). A prémium okostelefonok piacán a Samsung és az Apple a legnagyobb szereplők, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés