Előfizetői tartalom

Bombahír érkezett, szárnyal a 4iG árfolyama

Portfolio
Már tegnap közöltük a 4iG nagy volumenű bejelentését, miszerint a magyar vállalat megvásárolná a román RCS & RDS magyar érdekeltségét, a DIGI Csoportot, amely Magyarország egyik vezető távközlési vállalata, a vezetékes internet és a televíziós piacon meghatározó pozíciókkal. Egyelőre még nem lezárt tranzakcióról, hanem előzetes – nem kötelező érvényű – megállapodásról van szó, ám a vásárlás lehetőségének hírére komoly raliba kezdett a 4iG részvénye a keddi kereskedésben.

Ahogy azt tegnap megírtuk, stratégiai akvizícióval folytathatja terjeszkedését a 4iG a hazai távközlési piacon, miután ELŐZETES, NEM KÖTELEZŐ ÉRVÉNYŰ MEGÁLLAPODÁST KÖTÖTT A ROMÁN RCS & RDS KONZORCIUMMAL a Digi Távközlési Szolgáltató Kft. és leányvállalatai, azaz Invitel Zrt. és az I TV Zrt. megvásárlásáról. A Budapesti és a Bukaresti Értéktőzsde honlapján bejelentett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés