Előfizetői tartalom

Koronavírus: drámai számok láttak napvilágot a lélegeztetett betegek halálozási arányáról

Portfolio
Hivatalos adatok nincsenek arról, hogy Magyarországon milyen a túlélési arány a lélegeztetőgépre szoruló koronavírusos betegek között, de egy, az RTL Klub Hiradó birtokába jutott levél szerint, amit a Magyar Orvosi Kamara Pintér Sándornak juttatott el, egyes helyeken akár 95 százalék is lehet a halálozási arány az invazív lélegeztetést igénylő betegek körében.

Szlávik János már tavaly arról beszélt, hogy a Szent László kórházban egyre többen halnak meg azok közül, akik lélegeztetőgépre kerülnek, a halálozási arány a tavaly tavaszi 30 százalékról az intenzív osztályon eléri a 40-45 százalékot – mondta el az RTL Klub Hiradójában. A Magyar Orvosi Kamara egy Pintér Sándor belügyminiszternek hétfőn írt, az RTL Klub birtokába...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés