Előfizetői tartalom

Újabb többmilliárdos beruházást jelentett be a Masterplast az egészségiparban

Portfolio
Újabb egészségipari beruházást indít a Masterplast, melynek célja az egészségügyi egyéni védőeszközök gyártási kapacitásának megteremtése. A 2021 szeptemberére elkészülő fejlesztés szorosan kapcsolódik a múlt év decemberében indult egészségipari alapanyaggyártás beruházáshoz, amellyel már az egészségipari késztermékek gyártását is megkezdi a társaság. A ma bejelentett beruházás értéke 2,6 milliárd forint és 40 új munkahelyet teremt a Masterplast.

A beruházás értéke 2,6 milliárd (pontosan 2 590 803 496) forint, aminek a finanszírozásához a Pénzügyminisztérium, az Egészségügyi Támogatási Program keretében 80 százalékos vissza nem térítendő támogatást nyújt. A mostani projekttel együtt a Masterplast egészségipari gyártásfejlesztéseinek összértéke meghaladja a 12 milliárd forintot. A késztermékek gyártási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés