Előfizetői tartalom

Rekordkísérlet: 30 perc alatt 30 részvényt elemzünk csütörtöki webináriumunkon!

Portfolio
Április 1-je alkalmából egy érdekes kihívást kerestünk és találtunk. Megnézzük, hogy a Dow Jones "Ipari" Átlag 30 részvénye hogyan teljesített az első negyedévben, és mit várhatunk tőle a másodikban. Mindössze 30 perc áll ehhez a rendelkezésre, tehát gyorsak leszünk és hatékonyak. Ehhez a technikai elemzést vesszük alapul, amely segítségével percenként egy papír kerül sorra. Ráadásul úgy, hogy terveink szerint semmilyen tényező nem marad ki, szó lesz trendekről, relatív erőről, támasz és ellenállás szintekről, formációkról, japán gyertyákról, forgalom-, volatilitás-, trendkövető- indikátorokról egyaránt. Utána 15 percben a felmerülő kérdésekre is igyekszünk választ kapni, ha még bírjuk szusszal. Tarts velünk, és szurkolj, hogy sikerüljön a rekordkísérlet!

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertanára alapozva tehát megnézzük, hogyan teljesítettek a Dow komponensei. Ennek tudatában pedig kísérletet teszünk arra, hogy a következő negyedévre is megfogalmazzuk a várakozásainkat. A webinárium utolsó negyedórájában pedig a kérdésekre is sort kerítünk.  Időpont: 2021. április 1., csütörtök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés