Előfizetői tartalom

Önvezető autón dolgozik az Apple? Tim Cook titokzatos nyilatkozatokat tett

Portfolio
Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook újabb információkat csepegtetett el egy hétfőn megjelent interjúban, amelyekből akár arra is lehet következtetni, hogy önvezető járműveken dolgozik a cég. Mindezt nem sokkal azután, hogy felröppentek a pletykák azzal kapcsolatban, hogy saját önvezető autóról tárgyal autógyártókkal az amerikai technológiai óriás.

Nemrégiben felröppentek a pletykák, hogy saját önvezető autón dolgozik az Apple, és Tim Cook célozgatása is ráerősít arra egy nemrégiben készült interjúban, hogy valamire készül a vállalat ezen a területen – írja a CNBC. Ha hátralépünk egy lépést az autó mivoltától, akkor az sok szempontból robotnak tekinthető. Az önvezető autó egy robot. És nagyon sok mindent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés