Előfizetői tartalom

A Dow és az S&P pluszban, a Nasdaq mínuzsban zárt

Portfolio
Az ázsiai tőzsdéken ma leginkább rossz hangulatban telt a kereskedés, mérsékelt emelkedést láthatunk egyelőre Európában, az élen a brit és a szlovén tőzsde szerepel. Kiemelten érdemes ma figyelni a BUX alakulását, tegnap ugyanis Orbán Viktor bejelentette a mától kezdődő fokozatos nyitást, ami a 2,5 millió főt elért oltási számnak köszönhetően indulhat el - a bejelentés értelmében mától nyithatnak az üzletek és újraindulnak a szolgáltatások Magyarországon. A nyitásban egy rövid ideig a BUX teljesített legjobban Európa piacai közül, jelenleg azonban az iránykeresés jellemzi a magyar börzét. A tengerentúli tőzsdéken felemás kezdés volt látható, az emelkedést segítheti, hogy az IMF tegnap közzétett előrejelzése szerint az Egyesült Államok gazdasága a korábban vártnál erősebben teljesíthet idén. A nap végére pluszban zárt a Dow és az S&P is, a Nasdaq viszont nem mozdult a negatív tartományból.

2021. április 07. 22:14 Megosztás Vegyes zárás A Fed jelzésére, mely szerint nem fog sietni a jegybank a monetáris szigorítással, a Dow Jones és az S&P is pluszban zárta a napot, de azért nem beszélhetünk jelentős emelkedésről. A Dow mindössze...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés