Előfizetői tartalom

A héten újranyit az IKEA

Portfolio
A jelenlegi kormányzati intézkedéseknek köszönhetően az IKEA újra megnyitja magyarországi áruházait. A megszokott nyitvatartási idők mellett Budaörsön és az Örs vezér terén már péntektől (április 9.), Soroksáron pedig szombattól (április 10.) várják a vásárlókat. Az IKEA 15 négyzetméter látogatási limitet vezet be egy vásárlóra, illetve egy új látogatószámláló rendszert. Ennek köszönhetően a vásárlók előzetesen ellenőrizhetik az áruházak aktuális szabad kapacitását a weboldalon. Az IKEA arra kéri látogatóit, hogy csak vásárlás céljából, és – ha lehetséges –, egyedül érkezzenek az áruházakba.

A új biztonsági intézkedések értelmében az IKEA áruházakban átlagosan 15 négyzetmétert biztosítanak egy vevőre. Eszerint az Örs vezér terén 1100-an, Budaörsön 1000-en, Soroksáron pedig 1300-an lehetnek egy időben. A biztonságos távolság megőrzése érdekében az IKEA egyértelmű várakozási pontokat jelölt ki azokon a területeken, ahol korábban torlódásokat tapasztaltak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés