Előfizetői tartalom

Komoly ambíciók a Glosternél, akár duplájára is nőhet az árbevétel 2022 végéig

Portfolio
Tavaly lépett a Budapesti Értéktőzsde közepes méretű vállalatok növekedési terveit támogató Xtend piacára a Gloster Infokommunikációs Nyrt. A tőzsdei jelenlét komoly lépés volt a cég életében, a vállalat jelentős fejlesztési és akvizíciós időszak előtt áll Szekeres Viktor, az igazgatóság elnökének elmondása szerint. Ami az előttünk álló évek stratégiáját és vállalati jövőképét illeti, a Gloster a BÉT oldalán osztotta meg befektetői prezentációját a témában.

A 64,52 százalékban Szekeres Viktor által birtokolt vállalat négy üzletágban tevékenykedik jelenleg, ezek a networking, a kibervédelmi, az intelligens és a szolgáltatás üzletágak. Emellett a tervezett akvizíciók mentén két új szegmensben, a felhő és az üzleti szoftverek területén szeretne teret nyerni a vállalat az elkövetkező két évben – a tervek szerint 2-3 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés