Előfizetői tartalom

Müller Cecília: ma vagy holnap eldőlhet, hogy mi lesz itthon az AstraZeneca-oltások sorsa

Portfolio
Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján Müller Cecília beszélt az AstraZeneca-vakcinával kapcsolatban felmerült bizonytalanságokról is, miután több ország továbbra sem olt a vakcinával és az Európai Gyógyszerügynökség egyik vezető tisztségviselője tegnap azt nyilatkozta, hogy összefüggés van az oltóanyag és a vérrögképződéses esetek között.

Müller Cecília elmondta, hogy nagyon sok országban életkorhoz kötik az AstraZeneca alkalmazását, több helyen átmenetileg felfüggesztették az oltást a kételyek miatt. Hallottunk egy Európai Gyógyszerügynökségtől megszólaló tisztviselőt, aki azt állította, hogy összefüggést talált az oltóanyag és a vérrögképződéses esetek között, de jelenleg még hivatalos Európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés