Előfizetői tartalom

Elektromos autó forradalom: mi lesz most a részvénypiacon? - online előadás ma este

Portfolio
Egyre több az elektromos autó az utakon, ahová csak nézünk zöld rendszámot látunk az utakon, amelyeket (legalább részben) akkumulátorok és elektromos motorok hajtanak belső égésű motorok helyett. Mind a technológiai fejlődés, mind a fogyasztói szokások megváltozása, mind az egyre gyakrabban és bejelentett, szigorúbb és szigorúbb szabályozás miatt számos vállalat van, amely hasznot húz a változásokból. Ezek jó része a tőzsdén is jelen van, és könnyen lehet, hogy (további) nagy árfolyam emelkedés előtt állnak. Ott vannak az elektromos autógyártók, például a Tesla, Nio, Xpeng. Jó pár klasszikus autógyártó van, amelyik gyors léptekkel igyekszik utolérni őket, mint a Volts...akarom mondani Volkswagen, vagy a Hyundai-Kia csoport. Szintén fontosak az akkumulátorgyártában részt vevő cégek, mint például az Albemarle. Melyek néznek ki a legjobban a technikai elemzés szemszögéből és mit várhatunk tőlük a közeli és távoli jövőben?

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertanára alapozva megnézzük, hogy az ágazat fontosabb részvényeinek árfolyam alakulása alapján milyen mozgások várhatóak. Emellett olyan papírok technikai képét is megmutatjuk, amelyek kevésbé ismertek, de profitálnak a fellendülésből. A webinárium utolsó negyedórájában pedig a kérdésekre is sort kerítünk. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés