GettyImages-159230872
Üzlet

Elektromos autó forradalom: mi lesz most a részvénypiacon? - online előadás ma este

Portfolio
Egyre több az elektromos autó az utakon, ahová csak nézünk zöld rendszámot látunk az utakon, amelyeket (legalább részben) akkumulátorok és elektromos motorok hajtanak belső égésű motorok helyett. Mind a technológiai fejlődés, mind a fogyasztói szokások megváltozása, mind az egyre gyakrabban és bejelentett, szigorúbb és szigorúbb szabályozás miatt számos vállalat van, amely hasznot húz a változásokból. Ezek jó része a tőzsdén is jelen van, és könnyen lehet, hogy (további) nagy árfolyam emelkedés előtt állnak. Ott vannak az elektromos autógyártók, például a Tesla, Nio, Xpeng. Jó pár klasszikus autógyártó van, amelyik gyors léptekkel igyekszik utolérni őket, mint a Volts...akarom mondani Volkswagen, vagy a Hyundai-Kia csoport. Szintén fontosak az akkumulátorgyártában részt vevő cégek, mint például az Albemarle. Melyek néznek ki a legjobban a technikai elemzés szemszögéből és mit várhatunk tőlük a közeli és távoli jövőben?
Húsvéti akció a Portfolio-nál!
Új akciónk keretében a március 31. és április 9. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 18.000 forintért lehet megvásárolni. Így lényegesen kedvezőbb áron juthatsz hozzá a legfrissebb hírekhez, a legfontosabb elemzésekhez és az exkluzív tartalmakhoz. Ráadásul még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. További részletek ide kattintva.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertanára alapozva megnézzük, hogy az ágazat fontosabb részvényeinek árfolyam alakulása alapján milyen mozgások várhatóak. Emellett olyan papírok technikai képét is megmutatjuk, amelyek kevésbé ismertek, de profitálnak a fellendülésből. A webinárium utolsó negyedórájában pedig a kérdésekre is sort kerítünk. 

Tudásszint: Kezdő

Időpont: 2021. április 8., csütörtök, 18:30 - 19:15

Előadó: Faluvégi Balázs (1998-ban kezdte befektetés szakmai karrierjét. Elemzőként dolgozott egy alapkezelőnél, illetve befektetési szolgáltatónál. Volt alapkezelő és portfoliókezelő, vezetett tőzsdére vagyonkezelő vállalatot, és társ-alapítóként létrehozott egy wealthtech céget, amely több nemzetközi díjat is kapott. Az országban elsőként kapta meg a CMT Level 3 papírt, amely a technikai elemzés legmagasabb szintű szakmai oklevele az Egyesült Államokban.)

Klikk ide a jelentkezéshez!

A gyakorlást akár már most elkezdheted egy HF Markets demószámlán!

Címlapkép forrása: Getty Images

vakcina naptár
pf_tizmilliotanar
csehország prága
bill hwang
Kásler Miklós FB
iskola_koronavirus_maszk
traktor mezőgazdaság

Alapblog Aranyat vett az MNB

A világban folyik a végtelen pénznyomtatás. Márpedig ha papírpénzből bármennyit lehet nyomtatni, akkor az nem ér...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-04-14
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2021
2021-04-29
Lakossági hitelkockázatok & behajtás 2021 Meetup
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Hitelkockázati modellező

Hitelkockázati modellező

Üzleti modellező

Üzleti modellező
Online előadás
Árfolyamgrafikon dekódolás kezdő tőzsdézőknek.
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
bill hwang