Előfizetői tartalom

Újabb piacot hódíthat meg a Tesla, ezer dollár feletti célárat kapott egy elemzőháztól

Portfolio
A Canaccord Genuity elemzése szerint a Tesla egy újabb nagy reményekkel kecsegtető piacot hódíthat meg, ami nem más, mint az energiatárolás, amelynek mérete meghaladja az ezer milliárd dollárt is. Az elemzőház emiatt pedig alaposan megemelte az elektromosautó-gyártó célárát, ami több mint 50 százalékos felértékelődési potenciált jelent.

A cég elemzője, Jed Dorsheimer a Tesla részvényekre vonatkozó ajánlását tartásról vételre javította, és ezzel párhuzamosan a célárat 419 dollárról 1071 dollárra emelte meg. Számításai szerint 2025-ben a társaság energiatárolással foglalkozó üzletágának árbevétele elérheti a 8 milliárd dollárt is évente. A Tesla ugyanis az energiatermékek piacán gyors tempóban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés