Előfizetői tartalom

Jelentősen nőtt az Appeninn ingatlanállományának értéke 2020-ban

Portfolio
Közzétette éves rendes közgyűlésének előterjesztéseit és határozati javaslatait, valamint a tavalyi évre vonatkozó eredménykimutatásait az Appeninn. Utóbbiak alapján jelentősen nőtt a társaság befektetési célú ingatlanállományának értéke: 2019 azonos időszakához képest 17 százalékkal, összesen több mint 172 millió euróra (több mint 63 milliárd forint) emelkedett a mutató. A társaság 2020-as EBITDA értéke 47 százalékos növekedést mutatott, és a pandémia ellenére, a 2019-es bázisidőszakhoz képest közel azonos értéken maradt az ingatlanbérbeadásból származó bevétel is.

Az Appeninn ingatlan bérbeadásából származó bevétele 7,4 millió euró lett tavaly, ami lényegében megegyezik az egy évvel korábbival, mindössze minimális, közel 46 ezer euró volt a csökkenés 2020-ban a korábbi évhez képest. Emellett azonban közel 300 ezer euróval nőttek az ingatlan bérbeadás közvetlen költségei, amelynek eredményeként a közvetlen fedezet az egy évvel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés