Előfizetői tartalom

Elképesztő előrejelzés érkezett a tech óriás részvényére – Szárnyalni fog az árfolyam?

Portfolio
A Jefferies technológiai cégekre specializálódott elemzője, Brent Thill nézett utána részletesen az Amazon jelenlegi árazásának, a szakember véleménye szerint a tech óriás papírja durván alulértékelt lehet, 75 százalékos felértékelődési potenciált lát hosszabb távon a részvény számára Thill – és ebbe a számba még nincs is belekalkulálva több, potenciálisan többmilliárdos bevétellel kecsegtető terjeszkedési lehetőség sem.

Brent Thill, a Jefferies tech elemzője érdekes konklúziójú elemzést közölt nemrég az Amazonnal kapcsolatban, a szakember szerint a cég piaci kapitalizációja 2024-re elérheti a 3 ezer milliárd dollárt – ami 75 százalékos felértékelődésnek felel meg a mostani, 1,71 ezer milliárdos kapitalizációhoz képest. Az elemzés alapján az agresszív ütemű növekedést elsősorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés