Előfizetői tartalom

Ezek azok a gigászok, akik nagy tétben fogadtak az űriparra

Portfolio
Nemrég foglalkoztunk két írás keretein belül is az űrszektorral, egészen pontosan megnéztük a szektor jövőjével kapcsolatos kilátásokat és az aktuális, betervezett projekteket, illetve a teljesség igénye nélkül megnéztünk több magánkézben lévő vállalatot, melyek potenciálisan jó befutók lehetnek akkor, amikor igazán beindul az űripar. De természetesen nem csak a direkt módon űrkutatásra specializálódott cégeknek lehet komoly szerepük az ég meghódításában, két igazi tech-nagyágyú is komoly téttel szállt be a „játékba” tavaly.

Legutóbbi, a témával foglalkozó írásunkban az USA és Kína rivalizálásának legújabb porondjaként mutattuk be az űripart, illetve foglalkoztunk különféle, kisebb-nagyobb magánkézben lévő vállalattal. Az akkori elemzés kereteibe nem fért bele az Amazon és a Microsoft tárgyalása, pedig a két tech-óriás olyan tétekkel van benne a “játszmában”, hogy bűn lenne őket kihagyni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés