Előfizetői tartalom

Részvények, amelyek a bitcoin szárnyalásból profitálnak - online előadás ma este

Portfolio
A bitcoin és egyéb kriptodevizák emelkedő trendje nemcsak magukban az eszközökben, hanem több részvényben is komoly lehetőségeket nyitott meg. Néha még nagyobbat is, mintha magát az alapterméket vásároltuk volna meg.  Vannak vállalatok, amelyek hardvert gyártanak a bányászathoz. Mások rengeteg bitcoint vásároltak, és ez hajtotta fel a részvényeik értékét. Vannak olyan cégek is, amelyek magával a bányászattal foglalkoznak. Mindegyikben volt és gyakran van is emelkedő trend, de a kockázatok természetesen a szokásosnál is magasabbak. A webinárium során megnézzük, hogy melyek az érintett vállalatok, és a technikai elemzés segítségével megvizsgáljuk, hogy a mire számíthatunk velük kapcsolatban a jövőre nézve.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertanára alapozva megnézzük, hogy milyen részvények vannak a főbb tőzsdéken, amelyek a kriptoeszközökre építették fel üzleti modelljüket. Ennek során azt is megvizsgáljuk, hogy a kereslet és kínálat árulkodó jelei alapján milyen mozgásokra számíthatunk tőlük a jövőben. Az utolsó negyedórában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés