Előfizetői tartalom

Színtiszta őrület, ezzel két nap alatt megduplázhattad a pénzedet!

Portfolio
Az eredetileg poénnak szánt Dogecoin az elmúlt hónapokban Elon Musk tweetjeinek jóvoltából a kisbefektetők egyik legkedveltebb célpontjává vált, elképesztő ralit generálva a kriptodeviza árfolyamában. Láthattunk nagyon komoly emelkedéseket az elmúlt hónapokban, a napokban elszabadult rali viszont már egy egészen új szint: mindössze 2 nap leforgása alatt több, mint két és félszeresére nőtt a coin jegyzése. A mai robbanásban is vastagon benne van persze Elon Musk keze, de a Robinhood online brókercég kommunikációjának is köszönhetjük a szárnyalást.

Tegnapelőtt beszámoltunk az eredetileg poénnak szánt, egy Shiba Inu meme képére létrehozott kriptodeviza újabb szárnyalásáról, azt azonban nem tudhattuk, hogy az akkori emelkedés csak a kezdet volt. A szerdai záróárfolyamhoz képest jelenleg 135 százalékos ralit láthatunk a dogecoinnál, a napi csúcs eddig a 0,3 dolláros szint volt. Mindezzel együtt idén 6650 százalékot szárnyalt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái