Előfizetői tartalom

Koronavírus: péntekig eldőlhet a Johnson & Johnson-vakcina sorsa

MTI
Az Egyesült Államokban a felnőtt lakosság több mint fele megkapta már a koronavírus elleni első oltását és közel 8 millió adag Johnson & Johnson-vakcinát is beadtak már, amit a vérrögképződéses esetek miatt szüneteltetnek most. Anthony Fauci, az amerikai elnök járványügyi főtanácsadója szerint péntekig várhatóan kiderül, hogy folytatják-e az oltást a vakcinával, amelyből többek között az EU is rendelt.

Az Egyesült Államokban a felnőtt lakosság több mint fele megkapta már a koronavírus elleni oltás első dózisát. Az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC) közlése szerint vasárnapig nagyjából 130 millió 18 éven felüli amerikait oltottak be az első adaggal, ami a felnőtt lakosság 50,4 százalékát jelenti. Ennek a korosztálynak a 32,5 százaléka - mintegy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés