Előfizetői tartalom

Nincs még vége a járványnak, lefordultak az európai és az amerikai tőzsdék

Portfolio
Ma is folytatódik a vezető amerikai részvényindexek gyenge teljesítménye, lejjebb került az S&P 500, a Nasdaq és a Dow Jones is. Ettől függetlenül továbbra is történelmi csúcsaik közelében járnak a tengerentúli börzék az elmúlt napok kedvező gazdasági adatait követően, de a koronavírus-járvány terjedése láthatóan aggasztja a befektetőket. Az ázsiai piacokon vegyes teljesítmények voltak láthatóak, míg Európában a reggeli iránykeresést követően alaposan lefordultak a részvényindexek. A magyar tőzsde végül fél százalékos pluszban zárt a gyengébb napközbeni teljesítmény után. A bitcoin továbbra is gyengélkedik, jelenleg 55 ezer dollár körül áll.

2021. április 20. 22:33 Megosztás Visszakapaszkodás A nap közbeni 1 százalék körüli mínuszból valamelyest felálltak az amerikai tőzsdék, a Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq 0,7-0,8 százalék mínuszban zárt. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés