Előfizetői tartalom

Hiába a világnap, beszakadtak tegnap a kannabisz részvények

Portfolio
Mint ismert, tegnap volt a kannabisz félhivatalos nemzetközi világnapja, ennek apropóján egy részletesebb írás keretein belül is boncolgattuk a kannabisz szektor jelenlegi helyzetét. A születésnapot nagyon komoly eséssel “ünnepelték” az ágazat egyes szereplői, több cég részvényénél is 6,5 százalék fölötti esést láthattunk.

Tegnap volt a kannabisz nemzetközi világnapja, a szektor vállalatai azonban kimondottan rosszul reagáltak a 420-ra. A legtöbb cég részvénye lejjebb került a kereskedésben, az általunk követett vállalatok közül például a Canopy papírja 6,4 százalékot esett, de lejjebb került a GrowGeneration, a Trulieve, a Curaleaf és a Cronos Group is. Kiemelkedően rosszul teljesített a lenti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés