Előfizetői tartalom

Koronavírus: internetes foglalási rendszert kezd tesztelni a kormány, 70 ezer ember kap sms-t a napokban

Portfolio
Az oltás felgyorsítása érdekében a kormány kísérleti jelleggel tesztel egy internetes foglalási rendszert, 70 ezer, már oltásra regisztrált ember fog sms-ben értesítést kapni, amivel időpontot foglalhat magának oltópontra a jövő hét elejére – áll a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében. További részleteket az operatív törzs fog közölni a mai tájékoztatóján.

Magyarországon az oltás önkéntes, ezért regisztrációhoz kötött. Regisztráció alapján folytatjuk az oltást a háziorvosoknál és az oltópontokon egyaránt – áll a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében. Hozzáteszik, hogy az egyetemi oltópontokon a kormány kísérleti jelleggel kipróbál egy internetes foglalási rendszert. Az oltás felgyorsítása érdekében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés