papírmunka
Üzlet

Ahol mindent kinyomtatnak, a munkaidő 15 százaléka papírtologatással telik

Portfolio
Ha egy cégnél papíralapon kezelnek és kinyomtatnak minden szerződést, számlát, dokumentumot, amelyet alá kell írni vagy elküldeni, akkor nemcsak az ezzel járó környezeti hatásokkal kell számolni, de jelentős időveszteséggel is.

Az összes lerakott hulladék körülbelül 26 százaléka papír, így a papíron végzett munka egyre komolyabb hatással van a környezetre. Önmagában már a papír előállítása is jelentős terhet jelent a bolygó számára, de a vegyi anyagokkal fehérített papír lebomlása is lassú, és akkor még szó sem esett az olyan járulékos folyamatok környezetkárosító hatásairól, mint az előállításhoz szükséges vízhasználat, a nyomtatás, vagy a szállítás.

Egy fenntartható működésre törekvő világban fontos, hogy a vállalatok is példát mutassanak, használják a digitális formátum előnyeit, és ilyen módon tehermentesítsék a környezetet. Az elektronikus aláírással és az üzleti folyamatok digitalizálásával a papírfogyasztást közel nullára csökkenthető - írja közös közleményében az SDSYS és TrustChain Systems Kft.

EGY HAGYOMÁNYOS PAPÍRALAPON MŰKÖDŐ IRODÁBAN A MUNKAVÁLLALÓK 70 SZÁZALÉKA MINDEN héten TÍZ PERC ÉS HAT ÓRA KÖZÖTTI IDŐTARTAMOT TÖLT EL A PAPÍRALAPÚ DOKUMENTUMOK ÉS SZÁMLÁK KERESÉSÉVEL, VAGYIS A HETI MUNKAIDŐ 15 SZÁZALÉKA PAPÍRTOLOGATÁSSAL TELIK.

A tömeges nyomtatás és a rosszul kezelt idő sokba kerül a cégeknek, de a papírmegtakarítás azonnal gazdasági megtakarítássá is válik, hiszen nem kell postára rohanni vagy futárt hívni, sem heteket várni a visszaküldésre. A digitálisan létrehozott dokumentumok gyorsan és biztonságosan kezelhetők.
1 tonna papír előállítása

Az olyan megoldások, amelyek komplex módon lefednek bizonyos munkafolyamatokat, mint például az elektronikus aláírás és az online dokumentum-menedzsment arra szolgálnak, hogy a szerződéseket és az egyéb jogi dokumentumokat online lehessen eljuttatni és elektronikusan aláíratni a munkatársakkal, ügyfelekkel, partnerekkel.

A TrustChain Systems Kft. online platformján minimalizálhatók a szerződéskötéssel járó költségek, és ezzel időt is lehet spórolni. A digitalizált szerződések mellett a számlák papírmentes áramlására és automatikus rögzítésére is van megoldás: az SDSYS MATCHING szolgáltatása a NAV adatszolgáltatását kihasználva nullára csökkenti a számlák manuális rögzítésének idejét, hibamentessé és automatikussá teszi a számlák adminisztrációját.

koronavirus
GettyImages-1211246431 (3)
melinda gates
Kásler Miklós FB
ever given
kreml kremlin oroszország moszkva vlagyimir putyin
liz cheney
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
2021-06-09
Hitelezés 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Lakossági kockázatkezelési szakértő

Lakossági kockázatkezelési szakértő

Üzleti modellező

Üzleti modellező

Hitelkockázati modellező

Hitelkockázati modellező
Online előadás
Összefoglaljuk a befektetési termékeket
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
GettyImages-1211246431 (3)