Előfizetői tartalom

Hirtelen bezártak egy népszerű kriptotőzsdét, a cégvezér elmenekült, szakadnak a kriptodevizák

Portfolio
Egyik pillanatról a másikra lekapcsolták Törökország egyik népszerű kriptotőzsdéjét, a több százezer felhasználót kiszolgáló Thodex elérhetetlen, a befektetők nem tudnak hozzáférni a számláikhoz, a pénzükhöz, a pozícióikat sem tudják lezárni. A cég alapítója és vezérigazgatója elhagyta az országot, a tőzsde ügyfélszolgálata nem érhető el. A Thodex azzal a nehezen hihető indokkal védekezik, hogy világszerte ismert pénzügyi befektetőkkel folytat tárgyalásokat, és emiatt kellett 4-5 napra leállítani a kriptotőzsdét. Az ügyben már büntetőfeljelentést is tettek, és nyomozás indult a Thodex ellen. Az ügy a kriptodevizák piacán is nagy hullámokat vetett.

Leállt a népszerű török kriptotőzsde Egyre nagyobbra dagad az a botrány, ami egy török kriptotőzsdével, a Thodex-szel kapcsolatos. A platform egyik pillanatról a másikra elérhetetlenné vált, az ügyfelek pedig nem tudtak hozzájutni a befektetéseikhez, még a pozícióikat sem tudták lezárni. A hivatalos indoklás szerint a Thodex egy pontosabban meg nem nevezett partnerségi ajánlatot...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái