Előfizetői tartalom

Itt a hét kvíze: Te hány híres vállalatról tudod, hogy eredetileg hogy hívták?

Portfolio
Március végén olvashattunk egy érdekes és merész marketingfogásról a német Volkswagen részéről, az autógyártó ugyanis “véletlenül” kitett a honlapjára egy sajtóközleményt egy hónappal a tervezett megjelenés előtt, amelyben bejelentette, hogy az amerikai operációjának új neve "Voltswagen of America" lehet, kihangsúlyozva ezzel az elektromos autós törekvéseit. Később aztán kiderült, hogy mindezt csak áprilisi tréfának szánták, végül nem változtattak a néven. Ezek a humoros fogáson felbuzdulva a Forbes összeállított egy listát különböző ismert vállalatokról, amiket eleinte nem azokon a neveken alapítottak, amelyeken a világ megismerte őket. Te hány cégről találod ki, hogy eredetileg hogy hívták?

Amazon Szerinted mi volt az Amazon eredeti neve?$("#poll-152").poll({"i":152,"m":0,"q":"Szerinted mi volt az Amazon eredeti neve?","p":"left","r":"count","s":"visible","a":[{"i":616,"a":"A to Z","v":1477},{"i":618,"a":"Prime","v":445},{"i":620,"a":"Bookit","v":592},{"i":622,"a":"Relentless","v":181}]}); Jeff Bezos eleinte Relentless-nek hívta az online könyvesboltját, ami szabad fordításban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés