Előfizetői tartalom

Résztulajdonosi programot indít az AutoWallis a csoport vezetőinek és munkavállalóinak

Portfolio
Az AutoWallis stratégiai céljait támogató, céleléréshez kötött újabb javadalmazási politikát indított a Munkavállalói Résztulajdonosi Program (MRP) keretében. A Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett társaság azt tervezi, hogy 2021-ben közel megháromszorozza a csoport tavalyi árbevételét, mely így várhatóan meghaladja majd a 230 milliárd, míg EBITDA-ja akár a 6 milliárd forintot. A kétéves program célja, hogy a csoport meghatározott vezetői és munkavállalói körét még jobban ösztönözze, és érdekeltté tegye a csoport stratégiai céljainak elérésében.

Az AutoWallis a csoport stratégiai céljait támogató, céleléréshez kötött újabb javadalmazási politikát indított a Munkavállalói Résztulajdonosi Program (MRP) keretében. A programban az AutoWallis, valamint leányvállalatainak (Csoport) meghatározott vezetői és munkavállalói köre vehet részt. Mint ismert, 2019-ben a társaság fő tulajdonosa, a Wallis Asset Management segítségével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés