Előfizetői tartalom

Elon Musk megint trollkodott, felrobbant egy kriptodeviza

Portfolio
A Dogecoin árfolyama az elmúlt 24 órában több mint 25 százalékot is ralizott Elon Musk újabb Twitteres aktivitásának köszönhetően, a csúcson egészen pontosan 34,5 centre emelkedett a jegyzés. Az eredetileg viccnek szánt, kutyás mém ihlette kriptopénz a hónap elején 45 cent feletti rekordot ért el, a hihetetlen szárnyalás egyesek szerint akár egy kriptopiaci buborékot is előre jelezhet.

A 2013-ban eredetileg viccnek indult dogecoin mára a hetedik legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptodeviza lett, jelenleg közel 40 milliárd dolláros a coin piaci értéke. Az árfolyam egyértelműen legmeghatározóbb “manipultora” a Tesla-cégvezér Elon Musk, a milliárdos vezérigazgató egy ízben például a dogecoin-t a kedvenc kriptopénzének és "az emberek kriptopénzének"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés