FONTOS Új magyar bérrobbanás: 600 ezer felett az átlagbér
 
Előfizetői tartalom

Gyűlnek a felhők Elon Musk feje felett - egy párt-közeli kínai lap keményen beleszállt a Teslába

Portfolio
A "Kína vs. Elon Musk" saga következő fejezete úgy tűnik, hogy elkezdődött és a Tesla kínai mézesheteinek vége lehet, miután a Global Times - a kínai államhoz legközelebb álló nagy médiaszervezet - egy lesújtó kritikát írt a Tesla eredményeiről és közölte, hogy a második negyedévben durva visszaesés jöhet a kínai piacon.

A cikkben az írták, hogy a negyedéves rekordbevétel ellenére a Tesla kínai eladásai várhatóan meredeken visszaesnek a következő hónapokban, elsősorban a PR-válság miatt, amely komoly veszélybe sodorta az egyébként népszerű márka imázsát. A kínai eladások a második negyedévben meredek visszaesésre vannak ítélve - áll a cikkben (igen kemény szavakkal fogalmazva), amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés