Előfizetői tartalom

Hirtelen meggazdagodott a katasztrófalány - Felkészül: Hide the Pain Harold

Portfolio
Tovább dübörög az NFT-őrület a világban, már nem egy alkalommal láttuk, hogy valaki egy híres mémet adott volna el ilyen formában, a vonatra pedig most felszállt a híres "katasztrófa lány" is, aki 16 évvel a kép megszületése után nagyon gyorsan meggazdagodott, miután valaki 470 ezer dollárnak megfelelő összeget fizetett az elhíresült képért.

Meggazdagodott a katasztrófalány A közkedvelt mém arca - amelyen egy fiatal lány mosolyog ravaszul a kamerába, miközben mögötte leég egy ház - csaknem félmillió dollárért adta el az eredeti képet NFT (non-fungible token) formában. Zoe Roth négy éves volt, amikor amatőr fotós édesapja 2005 januárjában elkészítette az ikonikus képet, és benevezte a JPG magazin "Emotion Capture"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés