Előfizetői tartalom

Újabb koronavírus-vakcinát engedélyezhetnek az Egyesült Államokban

Portfolio
Komoly ralit láthattunk tegnap az amerikai Novavax részvényeinél, miután Joe Biden elnök megfogalmazásából arra lehetett következtetni, hogy a vállalat koronavírus-vakcinája közeledik az amerikai engedélyezéshez. Ha ez valóban megtörténik, akkor a Novavax vakcinája lenne a negyedik engedélyezett ellenszer az Egyesült Államokban.

Érkezhet a Novavax vakcinája Az amerikai elnök Novavaxot érintő megjegyzései akkor hangzottak el, amikor a többletként megmaradt vakcinák Indiába küldéséről tárgyalt Biden. A megjegyzéseket a kormány azon ígérete követte, hogy 60 millió AstraZeneca vakcinaadagot adományoznak más, jobban rászoruló országoknak. Az AstraZeneca vakcina jelenleg nem engedélyezett az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés