FONTOS Nincs megállás, tovább vágta a kamatot az MNB!
 
Előfizetői tartalom

Sell in May and Go Away – Működhet idén a stratégia?

Portfolio
Mark Yusko, a Morgan Creek Capital Management vezérigazgatója, befektetési igazgatója és alapítója szerint a "májusban eladni, aztán elmenni" mondás és tőzsdestratégia valószínűleg idén is érvényes lesz sőt, talán méginkább, mint korábban: a szakember szerint komoly ugrásra számíthatunk majd az inflációban, a guru szerint az előttünk álló hónapokban érdemes lehet a befektetés helyett inkább készpénzt felhalmozni, és a későbbiekben akciósan "bevásárolni".

Hihetetlen első negyedév volt szinte mindenben, amit be lehetett árazni, beleértve a faanyagot és az ingatlanárakat, túlságosan is elszálltunk – így fogalmazott Mark Yusko a CNBC "ETF Edge" című műsorában nemrég. Az olyan nyersanyagok, mint a faanyag, a réz és a nyersolaj árnövekedése a második negyedévben felpörgetheti az inflációt, figyelmeztetett a stratéga. Szerintem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés