salirishunguest
Üzlet

Tíz szállodáját megnyitja a Hunguest Hotels május 7-től

Portfolio
Május 7-től kezdőden megnyitja tíz szállodáját a Hunguest Hotels, a szállodák szolgáltatásait a hamarosan életbe lépő jogszabályoknak megfelelően a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek és a velük érkező kiskorúak vehetik igénybe – áll a cég közleményében.

Május 7-én az alábbi szállodák nyitnak újra:

  • Hunguest Hotel Aqua-Sol,
  • Hunguest Hotel Apollo,
  • Hunguest Hotel Erkel,
  • Hunguest Hotel Forrás,
  • Hunguest Hotel Freya,
  • Hunguest Hotel Pelion,
  • Hunguest Hotel Répce Gold,
  • Hunguest Hotel Sóstó,
  • Lifestyle Hotel Mátra és
  • Saliris Resort Spa & Conference.

A 2020 márciusában felújítás miatt bezárt szállodákban (a Balatonalmádiban található Hunguest Hotel BÁL Resort, a bükfürdői Hunguest Hotel Répce, a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Béke, a hévízi Hunguest Hotel Panoráma és Hunguest Hotel Helios, az egri Hunguest Hotel Flóra, a mátraszentimrei Hunguest Grandhotel Galya) ütemterv szerint zajlanak a munkálatok, már idén várható több megújult ház nyitása is.

A 2020 novembere óta tartó kényszerű üzemszünet alatt a szállodalánc számos olyan karbantartási munkát is elvégzett az elmúlt hónapokban, amelyre nem kerülhetett volna sor a vendégek zavarása nélkül az üzemszerű működés közben – közölte a cég. 

A Hunguest szállodáit a hamarosan életbe lépő jogszabályoknak megfelelően a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek és a velük érkező kiskorúak vehetik igénybe. A védettség ellenőrzése az érkezéskor történik a bejelentkezés gördülékenységének biztosítása mellett, de már a foglalás során is felhívják erre a feltételre a vendégek figyelmét. Az üzleti célú vendégek változatlan keretek között vehetik igénybe a szállodák szolgáltatásait.

A Hunguest Hotels az egészségügyi dolgozóknak kedvezményekkel kedveskedik a járvány alatt végzett munkájukért, a cég két főre szóló két éjszakás csomagot biztosít félpanziós ellátással az elsőként foglaló ezer, egészségügyben dolgozó vendégnek. Ezen túl az egészségügyi dolgozók 25 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe a következő három hét során történő foglalás esetén 2021. december 17-ig. (Az egészségügyben dolgozók mindkét kedvezménye a következő szállodákban vehető igénybe közvetlen foglalás esetén az ’EÜ2021’ kuponkód használatával: Hunguest Hotel Erkel, Hunguest Hotel Freya, Hunguest Hotel Pelion, Hunguest Hotel Répce Gold és Hunguest Hotel Sóstó. )

A Hunguest Hotels hotellánc az Opus Global turizmus üzletágának gerincét adja. Az Opus múlt héten publikált éves jelentéséből kiderült, hogy (nem meglepő módon) a turizmus divízó megszenvedte a járványt, 2020-ban a szegmens bevétele a felére zuhant és minden eredményszinten veszteséget könyvelt el a 2019-ben még nyereséges ágazat.

Kereskedés OPUS-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start

Címlapkép: MTI Fotó/Lehotka László

frankfurt
görög santorini getty stock
Procida Olaszország sziget
mcdonalds gyorsétterem
london_shutter-20170512
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Megnézzük hogy épül fel, és miként kell értelmezni az általa mutatott értékeket.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Üzleti modellező

Üzleti modellező

Hitelkockázati modellező

Hitelkockázati modellező
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
2021-06-09
Hitelezés 2021
frankfurt