Előfizetői tartalom

Történelmi csúcson zárt az S&P 500!

Portfolio
Emelkednek a vezető amerikai részvényindexek a mai nyitást követően, feljebb került az S&P 500, a Dow Jones és a Nasdaq is. A nagy technológiai cégek többnyire kedvező adatokról számoltak be, és különösen a Facebook részvényei szárnyalnak ma. Az emelkedést segítheti, hogy az amerikai jegybank tegnap nem változtatott az irányadó kamatlábon. Emellett pedig Joe Biden is felvázolta egy 1,8 ezer milliárd dolláros szociális program terveit. Szintén ma tették közzé az első negyedéves GDP-adatot az Egyesült Államokban, ami felülmúlta várakozásokat. Az ázsiai piacokon többnyire kedvezően alakult a kereskedés, és Európában is többnyire mérsékelt emelkedések láthatóak, a DAX ugyanakkor gyengélkedik egyelőre.

2021. április 29. 22:23 Megosztás Meneteltek a tőzsdék A kereskedés félidejénél megrázták magukat az amerikai részvénypiacok. Az S&P 500 index ennek köszönhetően 0,68%-kal zárt magasabban, így 4211 pontos értéke új történelmi zárócsúcsnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés