focilabda
Üzlet

Koronavírus: nézők előtt tartják a Magyar Kupa hétfői döntőjét, ma délutántól lehet jegyet venni

Portfolio
A május 3-i MOL Magyar Kupa-döntőre szombaton 15 órától lehet jegyeket vásárolni. Védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, valamint a felügyeletük alatt álló kiskorúak foglalhatnak helyet a Puskás Aréna lelátóján - közölte honlapján a Magyar Labdarúgó Szövetség.

A kormány a négymillió beoltott magyar állampolgár bejelentése után új intézkedéseket léptetett életbe. Ezek alapján a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt álló kiskorúak mostantól szabadon látogathatják a sportrendezvényeket.

Ennek megfelelően fél év után ismét szurkolók előtt rendezik meg a hazai labdarúgó-mérkőzéseket, így a MOL Magyar Kupa május 3-i döntőjén is jelen lehetnek a nézők a Puskás Arénában. A hatósági szabályozásnak megfelelően a nagykorú szurkolóknak kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépniük a stadion területére.

A május 3-i döntőre négy árkategóriában lehet jegyeket vásárolni, ezeket elhelyezkedéstől függően 2000, 3000, 4000 és 5000 forintért lehet megvásárolni. A MOL Magyar Kupa döntője előtt a MOL Fehérvár FC és az Újpest FC szurkolói egyaránt 8000-8000 jegyet vásárolhatnak meg a Puskás Aréna első szintjére. Egy személy legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

A jegyek kizárólag online vásárolhatók meg a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, a megvásárolt belépőket mobileszközre letöltve vagy kinyomtatva lehet bemutatni a stadionba történő belépésnél. A jegyek névre szólnak, ennek megfelelően a vásárláshoz személyes adatok megadására van szükség (klubkártyára nincs szükség a vásárláshoz, de adatok megadására lehet használni a gyorsabb vásárlás érdekében). Mozgáskorlátozott jegyek az mlsz@interticket.hu e-mail-címen igényelhetők.

A MOL Fehérvár szurkolói az Aréna Dózsa György út felőli részén, az Újpest FC szurkolói a Stefánia út felőli részén foglalnak majd helyet. A mérkőzés alatt a stadionkertben és az aréna 1. szintjén sem lesz körbejárható a stadion, a szurkolók a megfelelő lelátó felőli kapukon léphetnek be a stadionba (az adott oldalon az ellentétes öltözetű szurkolókat nem engedik be a kapukon).

Címlapkép: Getty Images

frankfurt
görög santorini getty stock
Procida Olaszország sziget
mcdonalds gyorsétterem
london_shutter-20170512
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Megnézzük hogy épül fel, és miként kell értelmezni az általa mutatott értékeket.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Üzleti modellező

Üzleti modellező

Hitelkockázati modellező

Hitelkockázati modellező
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
2021-06-09
Hitelezés 2021
frankfurt