Előfizetői tartalom

Csúcson a bitcoin riválisa, megnégyszereződött az árfolyama idén

Portfolio
Az ethereum szárnyal idén, a bitcoin után a második legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptodeviza árfolyama gyakorlatilag több mint megnégyszereződött az év eleje óta. A növekvő keresletet több tényező is fűti, egyrészt egyre nagyobb az érdeklődés az alternatív fizetési eszközök iránt, másrészt pedig fontos szerepet játszhat a bitcoin riválisa a decentralizált pénzügyek terén is.

Az ethereum árfolyama alaposan megugrott az elmúlt hónapokban, és már áttörte a 3 000 dolláros csúcsot is, ami korábban még nem fordult elő. Év eleje óta pedig már több mint 320 százalékkal emelkedett a kriptodeviza árfolyama, hiszen január elején még „csak” 700 dollár környékén állt. Ha pedig még távolabbról nézzük, akkor az látható, hogy egy év alatt a 15-szörösére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés