Előfizetői tartalom

Egyenesen undorítónak nevezte a bitcoint Warren Buffett befektetőtársa

Portfolio
Közzétette legfrissebb negyedéves beszámolóját Warren Buffett cége, a Berkshire Hathaway, ami már önmagában is fontos tőzsdei esemény, ugyanis ilyenkor beleláthatunk abba, hogy mibe fektetett a világ egyik legismertebb és leggazdagabb befektetőjének cége, és hogyan teljesítenek azok a vállalatok, amelyek a Buffett-birodalomhoz tartoznak, de a Berkshire eredményeinek közzététele után korunk egyik legnagyobb élő befektetője és befektetőtársa, a Buffettnél 7 évvel idősebb, most már 97 éves Charlie Munger is elmondta a véleményét az izgalmas tőzsdei sztorikról, a bitcoinról, a SPAC-ekről, a Robinhoodról, különösen Munger volt elemében, nem fogta vissza magát, amikor szóba kerültek a kriptodevizák vagy a tőzsdén az elmúlt hónapokban megjelent, tapasztalatlan befektetők.

Fordult a gazdaság, a Berkshire eredménye is A Berkshire Hathaway eredményei visszapattantak, ahogy a konglomerátum kiheverte a világjárvány okozta csapást. A Berkshire az első negyedévben továbbra is agresszívan, de kissé lassabb ütemben vásárolta vissza saját részvényeit. A konglomerátum teljes bevétele 64,6 milliárd dollár volt az elmúlt negyedévben, ami magasabb az elemzők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés