Előfizetői tartalom

Megvan Warren Buffett utódja

Portfolio
A Berkshire Hathaway második számú vezetőjének, Charlie Mungernek (aki 97 évesen 7 évvel idősebb Buffettnél) szombati éves közgyűlésén tett megjegyzése megragadta a pénzügyi sajtó és a távolról figyelő Berkshire-részvényesek figyelmét: Ha valami történne Buffettel - viccelődött Munger -, akkor a Berkshire alelnökét, Greg Abelt választanák vezérigazgatónak.

A megjegyzés megerősíteni látszott az évek óta tartó találgatásokat, hogy Abel lesz Buffett utódja, bár a választás már két jelöltre szűkült: Abelre, és Ajit Jain alelnökre, aki a Berkshire biztosítási üzletágát vezeti. Munger megjegyzését egész hétvégén nem erősítették meg, a CNBC ma viszont elérte Buffettet és a Berkshire igazgatótanácsának tagjait, és most...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés