Előfizetői tartalom

Nagyot hajrázott a Dow, ütötték a technológiai szektort

Portfolio
Mínuszban kezdték a napot az amerikai tőzsdék, a vezető részvényindexek közül az S&P 500, a Dow Jones és a Nasdaq is lejjebb került. Különösen a technológiai cégek teljesítenek gyengén. A mai kedvezőtlen teljesítmény ellenére azonban a vállalati gyorsjelentési szezon eddig kifejezetten erősen alakul, magas profitnövekedés látható, és emellett a gazdasági adatok is biztatóak. Az ázsiai piacokon felemás teljesítmények voltak láthatóak, és hasonló tendencia figyelhető meg az európai börzéken is. Kifejezetten jól teljesítenek azonban ma az olajtársaságok, amit segít az olajár emelkedése, a Brent már ismét közel 70 dolláron áll hordónként.

2021. május 04. 22:08 Megosztás Vegyes zárás lett a vége Jól sikerült a kereskedés utolsó órája mindhárom vezető amerikai részvényindex esetében, ám a Nasdaq így is 1,88%-os, az S&P 500 0,67%-os csökkenéssel zárt. A legnagyobb hajrát a Dow...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés