Előfizetői tartalom

Az Electrolux elindítja tervezett beruházását Magyarországon

Portfolio
Az Electrolux csoport elindítja tervezett, 2019 szeptemberében bejelentett beruházását, aminek középpontjában termékfejlesztés és új gyártástechnológia bevezetése áll a nyíregyházi hűtőszekrénygyárban. A beruházás során a vállalat új termékcsaládokat fejleszt, hogy ezzel növelje a beépíthető és a nagyméretű szabadon-álló hűtőszekrények versenyképességét. A termékfejlesztésnek köszönhetően még energiatakarékosabban működő hűtőgépeket gyárt a vállalat az új, szigorúbb energiatörvény előírásait figyelembe véve.

A helyi beruházás része az Electrolux csoport legnagyobb globális gyártástechnológiai beruházásának, aminek összértéke 8 milliárd svéd korona. Az Electrolux nyíregyházi telephelye ideális helyszín korszerű épületegyüttesének, hatékony gyártási és anyagmozgatási folyamatainak köszönhetően arra, hogy az ipar 4.0 irányelvei alapján megvalósuló beruházással az iparág...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái