Előfizetői tartalom

Az Electrolux elindítja tervezett beruházását Magyarországon

Portfolio
Az Electrolux csoport elindítja tervezett, 2019 szeptemberében bejelentett beruházását, aminek középpontjában termékfejlesztés és új gyártástechnológia bevezetése áll a nyíregyházi hűtőszekrénygyárban. A beruházás során a vállalat új termékcsaládokat fejleszt, hogy ezzel növelje a beépíthető és a nagyméretű szabadon-álló hűtőszekrények versenyképességét. A termékfejlesztésnek köszönhetően még energiatakarékosabban működő hűtőgépeket gyárt a vállalat az új, szigorúbb energiatörvény előírásait figyelembe véve.

A helyi beruházás része az Electrolux csoport legnagyobb globális gyártástechnológiai beruházásának, aminek összértéke 8 milliárd svéd korona. Az Electrolux nyíregyházi telephelye ideális helyszín korszerű épületegyüttesének, hatékony gyártási és anyagmozgatási folyamatainak köszönhetően arra, hogy az ipar 4.0 irányelvei alapján megvalósuló beruházással az iparág...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés