Előfizetői tartalom

Ismert és ismeretlen technológiai részvények: van még bennük kakaó? - online előadás ma este

Portfolio
Az idei évben a tavalyi nagy szárnyalás után megtorpantak és visszaestek a nagy technológiai részvények, végül az utóbbi hetekben sokan közülük ismét magukra találtak, és erős gyorsjelentések után ismét nagyot ugrottak előre. Előadásunk során a technikai elemzés eszköztárát használva megvizsgáljuk, hogy a mostani emelkedés mennyire megalapozott, milyen kockázatokkal kell szembenézni, melyek a főbb figyelendő szintek, és meddig tarthat a felfutás. Természetesen megnézzük a legnagyobb neveket, terítékre kerül a Facebook, Apple, Alphabet (Google), Microsoft és társai. Ezt követően viszont elemzünk néhány alig ismert, vagy szinte teljesen ismeretlen papírt a szektorból, amelyekben van komoly növekedési potenciál.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertanát mutatjuk be, mindenki által érthető módon. Ennek során azt is megvizsgáljuk, hogy mely papírokban van igazi kereslet, és hol látni inkább kisebb-nagyobb lufira utaló jeleket. Az utolsó percekben a kérdésekre is igyekszünk majd választ adni. Tudásszint: Kezdő Időpont: 2021. május 6., csütörtök...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái