Előfizetői tartalom

3 év után újra nyereséges a Waberer’s

Portfolio
Tovább folytatódik a javuló tendencia a Waberer'snél, és bár a cég árbevétele csökkent az első negyedévben, mind EBITDA, mind profitsoron növekedést ért el a vállalat, így három év után ez volt az első olyan negyedév, amikor sikerült profitot termelnie a cégnek. A menedzsment várakozásai szerint a 2020 első, Covid által még kevéssé érintett negyedévéhez, illetve az előző negyedévekhez képesti folyamatos javulás továbbra is alátámasztja a megkezdett stratégia helyességét, illetve a javulás fenntarthatóságát.

Közzétette legfrissebb számait a Waberer’s, a cég árbevétele tavalyi első negyedéves 173,8 millió euróhoz képest 18,1 százalékkal 142,3 millió euróra csökkent, ami lényegében megegyezett az előző negyedévben (4Q20) elért szinttel. Az éves árbevétel csökkenés döntően az ITS szegmensben 2020 júliusában bevezetett ún. Kereskedelmi Sáv modellnek tudható be, mely keretében...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái