Előfizetői tartalom

Egy 25 milliárd dolláros dogecoin bálna úszkálhat valahol – a Robinhood tagadja, hogy ő lenne

Portfolio
Hónapok óta tart a spekuláció, hogy ki, vagy mi lehet az a gigantikus dogecoin bálna, akinél a coinok közel egyharmada található, ami jelenleg több mint 25 milliárd dollárt érhet. Az egyik ilyen teória szerint az amerikai retail brókercég, a Robinhood lehet a szóban forgó befektető, ám tegnap a cég eloszlatta az ezzel kapcsolatos kérdéseket.

Az általunk tartott coinokat azért tartjuk, hogy ügyfeleink számára hozzáférést biztosítsunk. Nincsenek jelentős pozíciónk egyetlen olyan coinban sem, amelyet tulajdonosi alapon tartunk, vagy bármi ilyesmi Ezek Vlad Tenev, a Robinhood vezérigazgatójának szavai, aki csütörtökön a népszerű brókerplatform által szervezett beszélgetésen beszélt, és megpróbálta eloszlatni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés